РУО награди наш учител

# # #
  • comments off

РУО награди наш учител

На 30 май 2019 г., на тържествена церемония, РУО – София-град връчи ежегодните награди за цялостна дейност, заслуги и принос към столичното образование на заслужили и отличили се през учебната 2018/2019 година директори, учители от столични образователни институции, както и награди за подкрепа на столичното образование на социални партньори.

Церемонията започна с връчване на поздравителни адреси от г-жа Милена Дамянова – председател на комисията по образованието и науката в 44-то Народно събрание, д-р Елеонора Лилова – председател на Държавна агенция закрила на детето, д-р Анелия Андреева – директор на Национален инспекторат на образованието, д.ик.н. Янка Такева – председател на Синдикат на българските учители, г-н Николай Пехливанов – областен управител на област София и от г-жа Мария Каменова – председател на Българска асоциация на частните училища.

С пластика (СОВА) и грамота за принос към столичното образование беше удостоена г-жа Бойка Нинова – старши учител по български език и литература в 143. ОУ „Георги Бенковски“.

В програмата  бяха поканени да участват мажоретките от първи клас в 143. ОУ „Георги Бенковски“ с художествен ръководител г-жа Ивелина Тасева и състезателката по художествена гимнастика Енора Василева от втори „в“ клас, които допринесоха за създаването на празнична атмосфера с яркото си присъствие.

  • Сподели

# # #