Покана

# # #
  • comments off

Покана

УВАЖАЕМИ РОДИТЕЛИ,

      По случай 1-ви юни – Международен ден на детето, Направление „Архитектура и градоустройство“ – Столична община съвместно с преподавателите и учениците от 143-то ОУ „Георги Бенковски“, под патронажа на Главния архитект на Столична община арх. Здравко Здравков ви канят на концерт и благотворителна изложба базар на детски рисунки и макети „София- Град на бъдещето“. 

     Мотото на благотворителната изложба е „Деца помагат на деца“, като тази  година събраните средства ще бъдат дарени за закупуване на материали за арт-терапия /грънчарско колело за изработване на изделия от глина, фотоапарати, фотопринтер и др./ предназначени за деца, настанени в центрове за настаняване от семеен тип. Проектът е насочен към 7 ЦНСТДБУ и ЦНСТДУ, сред които „Паисий Хилендарски“, „Детелина“, „Алеко Константинов“, „Софроний Врачански“ и др.

Стартът на празника ще бъде даден с изпълнение на мажоретния състав на 143-то у-ще Георги Бенковски“, като в концерта ще вземат участие още талантливи ученици от НТБГ, 44 СУ, 90 СУ и читалище “Възраждане”, които ще представят пред публиката музикални изпълнения, арт-гимнастика, спортни, модерни и народни танци, акробатика, музика на живо и много други изненади.

      Събитието ще бъде открито от Главния архитект на Столична община арх. Здравко Здравков. Куратор на изложбата е г-н Виолин Неделчев – учител по изобразително изкуство и „Учител на година“ за 2015-та и 2018-та година. 

Очакваме ви под куполите на Ларгото на 1-ви юни 2022 г. в 11.00ч.

Вярваме, че с вашето присъствие и отразяването на това събитие  ще бъдете част от този празник на искрената детска доброта.

ОТ РЪКОВОДСТВОТО

  • Сподели

# # #