Национален конкурс Фарос

# # #
  • comments off

Национален конкурс Фарос

 НАЦИОНАЛЕН КОНКУРС ФАРОС


        Националният конкурс на училища Фарос се провежда вече 15 години. Чрез него се избират най-добрите ученици от училищата в Р България и им се предоставят стипендии, чрез които ще могат да се обучават на английски език в клоновата мрежа на Фарос напълно безплатно.

Пълна стипендия за целогодишно обучение по английски език печелят:

ВяраВасилеваII Б143 ОУ  “Георги Бенковски”, София
ЛъчезарМитевБ143 ОУ  “Георги Бенковски”, София
Николай ЙордановII Б143 ОУ  “Георги Бенковски”, София
СтефанКленовскиII А143 ОУ  “Георги Бенковски”, София

Безплатен комплект учебници печелят:

Георги КолевскиII А143 ОУ  “Георги Бенковски”, София
Михаил ПетровIII А143 ОУ  “Георги Бенковски”, София
НиколаТодоровIII Г143 ОУ  “Георги Бенковски”, София
Рая ТрендафиловаВ143 ОУ  “Георги Бенковски”, София
СтиванБорисовБ143 ОУ  “Георги Бенковски”, София
ТеодорКаранешевII А143 ОУ  “Георги Бенковски”, София

СРОКОВЕ ЗА ЗАПИСВАНЕ:
Учениците, печелещи стипендия ще могат да се регистрират в удобен за тях клон на Фарос за пълен, осеммесечен курс по английски език за предстоящата 2016-2017 учебна година. Победителите ще трябва да заявят своето желание да се включат в курс и да направят своята регистрация до 13.05.2016г. Единствената финансова част, която трябва да бъде покрита, е стойността на комплекта учебници, необходим за обучението, който трябва да се заплати в деня на регистрацията.
Победителите печелещи комплект учебници ще трябва да заявят желанието си да се включат в курс и да направят своята регистрация до 17.06.2016 г. Финансовата част, която трябва да бъде покрита, е цената на курса, като първата вноска се заплаща в деня на регистрацията. Учебниците ще бъдат предоставени на курсиста при стартиране на обучението през м. септември.
Всички останали участници получават 10% отстъпка ако се запишат за осеммесечен курс по англйски език за предстоящата 2016-2017 учебна година. Участниците ще трябва да заявят желанието си да се включат в курс и да направят своята регистрация до 30.06.2016г. Финансовата част, която трябва да бъде покрита, е цената на курса, като първата вноска се заплаща в деня на регистрацията. Учебните материали могат да се заплатят в началото на учебната година.

  • Сподели

# # #