“Нарисувай ми Коледа”

# # #
  • comments off

“Нарисувай ми Коледа”

КОЛЕДНА БЛАГОТВОРИТЕЛНА ИЗЛОЖБА

„Нарисувай ми Коледа“ – Благотворителна изложба базар в галерия Сити Март Арт Център под надслов “Деца рисуват за дете”

Учениците от 143. ОУ „Георги Бенковски“ и НТБГ заедно с учителя им по изобразително изкуство г-н Виолин Неделчев, организираха коледна изложба в помощ на четвъртокласничката Микаела Валериева от 3. СУ „Марин Дринов“, нуждаеща се от животоспасяващо лечение. 

В събитието се включиха и деца от 201. ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“, 18. СУ „Уилям Гладстон“, НГПИ „Св. Лука“, ученици на г-н Виолин Неделчев, ДГ „Здраве“ от гр. Ихтиман, ДГ „Гьончо Белчев“ от гр. Ихтиман и Центъра за личностно развитие от гр. Ихтиман, ученици на г-жа Вера Димова. 

Водеща на събитието беше мисис България Феймас за 2019 година Гена Живкова-Чолакова. Сред гостите са бивши и настоящи ученици на училището, родители, приятели на децата, както и популярни лица и видни обществени личности, като певците Любена Нинова и Роси Рос, радио водещата Милена Златкова, представители на Софийския университет проф. Пенкова, доц. Ненова, доц. Савчева и представител на РУО София-град – Силвия Пеева, дошли да подкрепят добротата, зародила се в сърцата на децата.

  • Сподели

# # #