Кът за електронно подаване на заявления

# # #
  • comments off

Кът за електронно подаване на заявления

УВАЖАЕМИ  УЧЕНИЦИ ОТ VII КЛАС,

         УВАЖАЕМИ РОДИТЕЛИ,

В периода 08.07.2024 г. – 10.07.2024 г. се подават заявления за участие в първи етап на класиране в училищата с прием след завършен VII клас. 

Подаването на заявление за участие в първи, трети и четвърти етап на класиране ще бъде само по електронен път (https://infopriem.mon.bg). Това може да стане:

  • – без чуждо съдействие от всяко електронно устройство с достъп до интернет, по което и да е време на денонощието;
  • – със съдействие на училището, в което ученикът завършва VII клас през профила на ученика в рамките на работния ден.
  • – в училище- гнезда, определени от РУО София-град.

Всеки ученик има персонален профил в електронната платформа https://infopriem.mon.bg. За вход се използва входящия номер и индивидуалния код за достъп.

За професионалните паралелки е необходимо да има медицинско свидетелство, издадено от общопрактикуващия лекар на ученика.

Цялата необходима информация относно оценките ще бъде отразена по служебен път преди да се пристъпи към балообразуване и класиране. 

Поради огромния обем информацията се прехвърля поетапно и е възможно все още да не е видима в момента на попълване на заявление за участие в първи етап на класиране.

           Екипът на 143. ОУ „Георги Бенковски“ има удоволствието да Ви покани на 08.07.2024 г. (понеделник),  09.07.2024 г. (вторник) и 10.07.2024 г. (сряда) в училището, за да можем заедно да направим първата крачка към избора Ви на училище.

        За целта сме създали за Вас кът за електронно подаване на заявления, който ще работи на посочените дати от 9.00 ч. до 17.00 ч.

        Важно е да носите служебната бележка за удостоверяване на мястото за явяване на изпитите от НВО и медицинско свидетелство (при кандидатстване в професионални гимназии)!                                                                       ОТ РЪКОВОДСТВОТО                      

  • Сподели

# # #