Грандиозен успех!

# # #
  • comments off

Грандиозен успех!

Наши ученици са сред българските финалисти на

международната олимпиада по английски език Hippo 2023 – English Without Borders

            След официалното оповестяване на резултатите от националния кръг на престижната международна олимпиада, с гордост можем да се похвалим с трима отличени наши ученици, класирани за предстоящите етапи от състезанието, които ще се проведат в Италия. За европейския полуфинал, който ще се състои в периода 23.05 – 25.05.2023 г. в Лидо ди Йезоло близо до Венеция, са се преборили двама наши възпитаници от различни състезателни групи – Ивона Гиздева от IIIГ клас (в категория Little Hippo  BULGARIA semifinal (hippo-olympiad.org)) и Димитър Антонов от IVВ клас (в категория Hippo 1 BULGARIA semifinal (hippo-olympiad.org)).

Директно на световен финал през месец септември в град Рим се класира Виктор Кръстев от VД клас – първенец в Република България в своята състезателна категория (в категория Hippo 1  BULGARIA semifinal (hippo-olympiad.org)).

Изказваме своите най-сърдечни поздравления и искрени адмирации и към тримата достойно представили се наши възпитаници, като им желаем да покорят и европейския, и световния връх в оспорваното езиково състезание по английски език! 

                                                                                                                            От ръководството

  • Сподели

# # #